התייעצות לגבי אופן ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קרנית העין

17/10/2021 | 16:36 | מאת: matan

אמי בת 68 מומעדת לניתוח ב 2 העיניים לקטרקט. המנתחת שלה עושה גם בלייזר וגם לא. ונתנה לאמי האופציה להחליט. מאחר ואמי עושה דרך הביטוח אין מה לשקול עניין של תשלום כספי.. ועל מנת להבין. במה מתבטא היתרון בלייזר. האם מעבר לחיתוך המאוד מדוייק יש יתרון גם באופן הנחת העדשה המושתלת בעין. בדיוק מיקום העדשה. בקיבוע שלה בעין. ובפחות תופעות לוואי כמו סינוור והילות? האם אלו יתרונות שהמנותח מרוויח בניתוח בלייזר? תודה

בכל המחקרים לא נמצא יתרון ללייזר שנועד פרשות חיתוך של קרום העדשה וחיתוך העדשה. אפשר לבדוק זאת באתר ה fda אין קשר לדיוק במיקום העדשה וכו

מנהל פורום קרנית העין