ניתוח קטרקט בחירת עדשה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

11/10/2021 | 05:52 | מאת: הולין

יש לי 2 שאלות בבקשה. האם בחירה של עין רחוק עין קרוב הינה בחירה מומלצת ומועדפת בניתוח קטרקט? לאיזה ערך ראיה רצוי להגיע בעין למרחק כדי לעשות העין השניה לקרוב?? *מה הסיכוי במונוויזן להיות ללא צורך כלל במשקפיים? האם הסיכויים גבוהים להיות ללא תלות במשקפיים? תודה

מונווישן זו בחירה מעולה. כמו בכל דבר יש כאן פשרות אך זה הרע במיעוטו על מנת להפחית תלות במשקפיים. העין הראשונה לניתוח זו העין לרחוק. חייב להיות 6/6 או 6/7.5. חייבים בניתוח לתקן אסטיגמטיזם כעל שיש. את העין לקרוב כדאי לכוון ל 1.75- ולתקן כל אסטיגמטיזם מעל 0.75 דיופטר

13/10/2021 | 06:15 | מאת: הולין

להגעה לערכים ולמספרים שציינת זה הכל תלוי בבדיקה הביומטרית?? תודה

בביומטריה ובמיקום הסופי של העדשה בתוך העין

מנהל פורום קרנית העין