האם יש פתרון על דלקת לחמית אלרגית בעין שאל עוברת

דיון מתוך פורום  קרנית העין

28/07/2021 | 16:00 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני כבר כמה שבועות עם בעית דלקת אלרגית לחמית בעין שלא עוברת אני שמה טיפות אופטילסט ואני לא רואה הטבה אמרו לי שזה דלקת לחמית אלרגית האם יש לזה פתרון עם טיפות אנטיביוטיות אני צריכה לצאת לעבוד כל יום ואני חייבת את העבודה כל יום אשמח לדעת מה אני יכולה לעשות לזה תודה רבה אני שמה לב לא לגרד את העין ואני שמה כל יום אופטילסט אבל העין לא מטיבה עם עצמה תודה רבה

יש פתרונות טובים לדלקת לחמית אלרגית. כדאי לפנות לרופא העיניים שלך

מנהל פורום קרנית העין