לותר על קרנית בראיה וקטן שלא יהיה אז אפשרי לעשות השתלת קרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

19/07/2021 | 21:46 | מאת: לוברבום

שלום וברכה לפני שנתיים התחלתי לקבל בעיה של קרטקונוס אז כבר התחילו לעשות לי בדיקה של גוניוסקופיה עם עדשה וחומר על הקרנית לפני כמה חודשים הייתי בביקורשגרתית ברשתית כשבאותו יום אמרו לי שראו קע קטן בעין שמאל ועשו לי על אותו עין לייזר לרשתית כשקיבלתי את הצילום לקרנית ראיתי שעין שמאל הקרנית נהיתה מורמת יותר מי עין ימין אז הבנתי שזה נובע מי החומר מי הלייזר לרשתית בעוד שבוע אני צריכה להגיע למרפאת רשתית ורוצים לעשת לי שם בדיקת fa בגלל עין ימין שהעין אמוד קטן והעצב מאוד דחוס אני מאוד מפחדת מי הבדיקה האם עדיף שהם יעשו לי גונסיוקופיה במקום הבדיקה או עדיף כן לעשות את הבדיקה ולא להרוג עוד קרנית אשמח לדעת תשובה תודה רבה

כדאי לברר בבלינסון

מנהל פורום קרנית העין