עין דומעת...............

דיון מתוך פורום  קרנית העין

13/07/2021 | 09:11 | מאת: ס

שלום ביומיים האחרונים אני דומעת רק בעין שמאל, עין ימין תקינה. העין השמאלית לא אדומה ואין הפרשות, גם לא ממש מגרדת, היא רק דומעת ברצף כבר יומיים. מה זה יכול, להיות? יש לי היום תור לרופא עיניים

תחילת דלקת לחמית אלרגית או וירלית, ריס שפונה לאחור ומגרה את העין

15/07/2021 | 11:36 | מאת: סי

מסתבר שזו כוויה קטנה בעין, אין לי מושג ממה, אולי ממזיגת מים חמים קפצה טיפה קטנה, הרופאה נתנה לי סינטומיצין ל10 ימים 3 פעמים ביום, הראייה בעין הזו נהייתה מטושטשת קצת, האם היא לא היתה אמורה לחבוש ולתת לי משחה נגד כוויות? היא ביקשה שאחזור אליה לאחר 5 ימים

כוויה בקרנית היא מחומר כימי.הטיפול בסינטומיצין הוא בסדר כל זמן שהאבחנה נכונה

מנהל פורום קרנית העין