תגובה ראייתית לאחר קטרקט

דיון מתוך פורום  קרנית העין

04/07/2021 | 15:49 | מאת: דוד

אמי עברה לפני כמה ימים קטרקט והשתילו לה עדשה למרחק. היא רואה לרחוק יותר טוב מה שלא ראתה קודם בעזרת משקפיים. אבל טוענת שלא רואה באופן חד. מה שקודם לכן כן ראתה עם משקפיים מינוס 10. מה זה אומר לגביה אחרי שעברו 5 ימים מהניתוח. זה מאכזב אותה. האם תצטרך משקפיים לחדות הראיה.? היא הבינה לפני הניתוח שפטורה לגמרי ממשקפיים לרחוק. ומדוע זה לא קרה??

תברר עם הרופא המנתח לגבי מה הבטיח. ככלל, לאחר ניתוח קטרקט צריך משקפיים מספר קטן לרחוק

מנהל פורום קרנית העין