סבוריאה סביב העיניים

דיון מתוך פורום  קרנית העין

23/04/2021 | 00:46 | מאת: דניאלה

שלום וברכה, יש לי סבוריאה בגבות שלאחרונה גם "זלגה" לסביב העיניים , הדבר מגרד ומציק וגורם לי לעיניים אדומות ולדלקת, אני שוטפת עיניים בוקר וערב ומשתמשת במגבונים ייעודיים, אך ללא הקלה, בהנחה ומדובר בסבוריאה פטרייתית איזה תכשירים/תרופות ניתן למרוח על העיניים? המראה הפיזי גם נפגע ואני בחורה צעירה, אודה לבשורה שיכולה לעזור לי, תודה רבה.

סבוריאה עלולה להיות מלווה בזיהום חיידקי. אפשר למרוח משחה מקסיטרול. זו משחת עיניים המכילה סטרואידים ואנטיביוטיקה. קודם יש להשלים בדיקת עיניים מלאה כולל לחץ תוך עיני.

מנהל פורום קרנית העין