ניתוח פטריגיום - אלחוש? הרדמה? אחר?

דיון מתוך פורום  קרנית העין

21/02/2021 | 13:28 | מאת: daniel

אני עתיד לעבור ניתוח להסרת פטריגיום והוסבר לי שיש שתי חלופות - בהרדמה מלאה או בערות מלאה שאז באפשרות לקחת תרופת הרגעה כמו ואליום. מה הפרקטיקה המקובלת והמומלצת ? תודה מראש!

בוודאי שהרדמה מקומית. זה ניתוח קל. לא כואב. חבל לעשות הרדמה כללית. זה ממש לא סביר.

22/02/2021 | 08:21 | מאת: daniel

הסיבה להתלבטות היא שהוסבר לי שבניגוד לניתוח לייזר שעברתי בעבר, שנערך כשהפציינט יושב בנוחות וידיו ורגליו חופשיות, כאן מדובר בניתוח שנערך כשהפציינט שוכב על מיטת הניתוחים, כשידיו ורגליו מקובעים או ללא תנועה בצורה שדומה יותר לניתוח מלא. האם כך אכן מקובל בכל מקום ?

כבר עניתי לשאלה זו

מנהל פורום קרנית העין