הפרשה בקימה בבוקר -סליחה על הפירוט הרב .

דיון מתוך פורום  קרנית העין

16/02/2021 | 19:31 | מאת: דן

שלום רב לפני יותר משנה הרגשתי בבוקר כאילו ריס חדר לעין בפינה למעלה . במשך היום מפריע לפעמים , ונעלם .רואה טוב !, עין בהירה לא אדומה !. אני נכה ,לא נייד ,ובגיל המסוכן לקורונה . ורק לפני חודש לקחו אותי לרופא שבדק עם הפנס = וקבע דלקת עם הפרשות.(למרות ששטפתי הפנים ולא ראה את ההפרשה הבין מיד הבעיה .)ואמר לקחת אופלוקס 4 פעמים ביום + סינטומצין משחה בערב עד שלא הראה הפרשה בבוקר.!. ניסיתי החודש= קומפרסים חמים + קרים = ההפרשה יותר דלילה אך עדיין נוכחת . לקחתי אומגה 3 משבוע שעבר =ויומיים כמעט אין לי התחושה המפריעה במצמוץ - אך יש עדיין ,אמנם פחות, הפרשה זעירה . 1)האם יש עוד משהו טבעי לדלקת עם הפרשות? 2)בהוראות של התרופות כתוב לא לקחת יותר מ שבוע -10 ימים .אין אפשרות ליצור קשר טלפוני עם הרופא . והתור רחוק מאד .אם אחליט להתחיל עם התרופות זה קריטי שאסור להפסיק (כמו אנטיביוטיקה דרך הפה ) או אפשר להפסיק באמצע אם שורף כמו שכתוב ?ואחר תקופה להמשיך? 3)האם יש טעם לשלוח דוגמית מיזערית מההפרשה למעבדה?למרות שהרופא לא הזכיר זאת? ובין כה התרופות הללו יעילות לכל הדלקות כאילו . 4)אני חושב שהצהוב בבוקר בקצוות העיניים היה שנים האם כרוני? יעלם? או? 5)אם לא אצליח לברר טלפונית עם הרופא אפשר באופן פרטי להתקשר אליך?הצריבה בטיפות זה כמו התחושה ביובש חזק???איך אבדיל ? 6)להתחיל בטיפות ישר עם 4 פעם ביום ? או בהתחלה פעם פעמיים לבדיקה ? 7)אפשר בטיפה הרביעית בערב לשים יחד עם המשחה או לחכות? 8)תודה מראש לכל התשובות (פעם ראשונה מטפל בטיפות ובכלל בעיניים )

יש לברר יובש, דלקת בריסים והפרעה בניקוז דרכי דמעות הטיפול בכל אחד מההפרעות הוא מעט שונה וכדאי להשלים בדיקה אצל הרופא המטפל שלך

מנהל פורום קרנית העין