יובש בעיניים שמאוד מציק

דיון מתוך פורום  קרנית העין

15/01/2021 | 18:23 | מאת: לחמן

בן 58 סובל כשנה וחצי מיובש בעיניים. בבוקר מרגיש קושי בלפתוח את העיניים. וגם כמו פרורים וחוטים לבנים מסביב לעיניים. בעיקר בעין ימין. מרגיש כמו חול בעיניים ושוב בעיקר בעין ימין. שם מספר גבוה של פעמים טיפות מלאכותיות. חושש מנזק עתידי 1. האם יש טיפול ביובש? 2. האם לקיחת כדורי אנטיביוטיקה לתקופת מה מועיל? מבקש תשובה ל 2 השאלות. תודה פרופ.

יש מבחר טיפולים ליובש בעיניים. בדרכ מתחילים בתחליפי דמעות ואם זה לא עוזר אז מתקדמים עם טיפולים נוספים . ניתן לקרוא באתר שלי davidzadok.co.il על הטיפולים השונים

מנהל פורום קרנית העין