כדורי מינוציקלין לטיפול ביובש ובלפריטיס

דיון מתוך פורום  קרנית העין

20/05/2020 | 13:48 | מאת: נחמי

סובלת מיובש ונעזרת מאוד בהילוקומוד ודומיו במידה מרובה כמו כן סובלת מבלפריטיס. בבוקר לאחר שנת לילה העיניים ממש נדבקות ולעיתים צריכה עזרה עם אצבעות היד בעדינות לגרום בלפקוח אותן. 1. ממה זה קורה?? ומה ניתן לעשות? 2. האם מינוציקלין עשוי לעזור ליובש? תודה. נחמי

ככל הנראה כחלק ממחלת היובש בעיניים יש לך דלקת בריסים. יש לברר אצל רופא העיניים שלך לגבי המצאות דלקת בריסים והטיפול. ניתן לקרוא על דלקת בריסים באתר שלי

מנהל פורום קרנית העין