קרטוקונוס וחוסר ראיה בעין

דיון מתוך פורום  קרנית העין

19/05/2019 | 18:17 | מאת: אביב

שלום רב אני סובלת מקרטוקונוס בשתי העיניים כאשר עין שמאל אינה רואה בכלל הראיה בה אפסית עשיתי ניתוח להשתלת קרנית לפני 10 חודשים אך ללא הטבה בראיה ללא שום שיפור. האם שיפור בראיה רואים אחרי הסרת תפרים? האם ישנה אלטרנטיבה אחרת להחזרת הראיה לעין. אנני מתאימה לניתוח לייזר להסרת משקפיים האם השתלת עדשות תוך עינית יפתרו את המצב. בעין ימין הראות שלי גם ירודה מספר במשקפיים - 10 אך אין המשקפיים עוזרים נאמר לי כי עדשות קשות הן הפתרון לראיה יותר טובה האם כך הדבר. אודה לך על תשובותיך לכל שאלותי לגבי עין שמאל שלא רואה בכלל בעיקר

על מנת לראות טוב יותר חולי קרטוקונוס זקוקים לעדשות מגע. השתלת קרנית נועדה לאפשר לשפר ראיה עם עדשות מגע. השתלת קרנית לא עושה אותך בריאה.

20/05/2019 | 09:42 | מאת: אביב

אך האם ניתוח להשתלת קרנית לא משפר את הראיה זה לא אמור להחזיר את הראיה

מנהל פורום קרנית העין