שריטה בעין תוך כדי משחק עם הילדה שלי אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

28/04/2019 | 07:48 | מאת: שיר כלף

היי תוך כדי משחק עם הילדה נישרטה לי העין הלכתי לרופאת עיניים ונתנו לי טיפות אחרי כמה ימים שהישתמשתי בהם עבר לי הכאב אז נחלטתי להפסיק את הטיפול ועכשיו חודשיים אחרי שוב חזרו לי הדמעות והכאבים בעין אני מרגישה את השריטה תמיד הרגשתי אבל לא ככה חשבתי שזה יעבור עם הזמן ויתרפא מעצמו . מה אפשר לעשות כרגע כי התורים לעוד הרמה זמן?

זו שריטה חוזרת. יש להמשיך עם טיפול במשחת עיניים פעם ביום למשך מספר שבועות גם אם תרגישי טוב. אם זה לא עוזר אז ניתן לשקול טיפולים עליהם ניתן לקרוא באתר davidzadok.co.il

מנהל פורום קרנית העין