ניתוח משולב בלייזר קטראקט + השתלת קרנית חלקית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

17/02/2019 | 14:07 | מאת: מיכל

שלום רב, בתאריך 1/1/2019 עברתי ניתוח משולב בלייזר לקטראקט והשתלת קרנית חלקית שבועיים בערך לאחר הניתוח נעשה לי הדבקה בגז ל- 20% שלא נדבקו במהלך הניתוח. שבוע לאחר מכן בבדיקה (גילי 75 ש' ) ראיתי דמויות חפצים בבית רכבים וצבעם ממרחק של 3-4 מטר בערך. בבדיקה האחרונה חודש ושלושה שבועות בערך היתה רגרסיה והראיה היתה על הפנים בקושי ראיתי הכל דרך מסך הרופא התפלא ואמר שהקרנית לא שקופה למה? שאלתי, האם זה אומר שהמקרה שלי אבודוהקרנית שוב עכורה? או שיש סיכוי שהיא תחזור להיות שקופה? אחרי כמה זמן ניתן לעבור שוב ניתוח השתלת קרנית? והאם זה יהיה שוב חלקית או שאצטרך השתלת קרנית שלמה. תודה רבה, מיקי

יש לברר האם השתל צמוד. ניתן לעשות זאת ב oct של הקרנית. אשמח לשרתך בבית חולים שערי צדק

מנהל פורום קרנית העין