דוקטור צדוק היקר אבקש את תשומת ליבך שוב

דיון מתוך פורום  קרנית העין

03/02/2019 | 17:48 | מאת: צדוק היקר אבקש את תשומת ליבך !

תגיד לי מה באמת אפשר לעשות ולמה לצפות כי אני עדיין מתוסכל אני עדיין מרגיש שהראייה שלי לא במיטבה למרות הבדיקות. קשה לי להבחין בפרצופים של אנשים ממרחק סביר אך מספרים אותיות וכו' אני מצליח לקרוא ולזהות אפילו ממרחק יותר גדול. כמו שהזכרתי - יש לי בעין 2 צלקות אחת שהתבהרה במלואה כבר בגבול הקשתית ואחת ממש במרכז האישון עמוקה מאוד אך מאוד קטנה, שגם היא יחסית לחודשים הראשונים מהפציעה היא התבהרה. מה אני עושה פרופסור יקר ? אני חייב להפטר מהצלקות הללו פרופסור קרמר טען שלצלקות מגוף זר יש נטייה לסגת גם בצפיפות שלהם עם השנים בינתיים זה לא קרה אפילו עם הצלקת הותיקה (משהו כ- 8 שנים היא קיימת) אני באמת מתחנן לעזרה כלשהי מה אתה באמת מציע לעשות ? כי קשה להשלים עם זה במיוחד שמחכים לשיפור והוא לא כל כך קורה. בבקקשה ממך תתייחס להכל אני יודע שאני לא ב"במקום הזה של השתלת קרנית" וגם לא צורך במשקפיים או עדשות. כי חדות הראייה שלי היא 6/6 אבל האיכות כבר לא אותה איכות. הפכתי כבר את כל האנטרנט התייעצתי עם המון אנשים אפילו הPTK יכול לעשות לי יותר נזק מתועלת בגלל עומק הצלקת החדשה. מה עושים דוקטור ?!

כמו שנמסר לך מקודם וכמו שכתבתי בעבר צריך להתעזר בסבלנות אולי ישתפר

מנהל פורום קרנית העין