לפרופסור צדוק היקר !

דיון מתוך פורום  קרנית העין

12/01/2019 | 15:16 | מאת: לפרופסור צדוק היקר !

אבל בגלל גדר ה"אולי" זה מה שמתסכל אותי ובגלל זה אני מנסה להבין מה לעשות במידה ותוך שנה שנתיים באמת לא יהיה שיפור. וגם זאת הסיבה ששאלתי אם נתקלת במקרים של צלקות קטנות מאוד אך עמוקות שנעלמו עם השנים ? דרך אגב אני שוב חוזר ומזכיר יש עוד צלקת שהיא בגבול ההיקף שאולי גם לה יש חלק קטן ב"סינוורים" שאני חווה. אולי אותה אפשר להסיר, אני כמעט בטוח שהיא דווקא בשכבות החיצוניות של הקרנית. תודה ושבוע טוב, מחכה לתשובה ! טענת שאין לדעת כיצד הצלקת תתנהג, אבל עדיין לא ענית לי אם נתקלת במקרים שבכל זאת צלקת כאילו לא הייתה והאם ככל שיש שיפור בצלקת עצמה כך יש שיפור בראייה גם ?! אשמח שתענה על כל השאלות.

לא ניתן לדעת עד כמה הצלקת תתבהר. בדרכ כאשר עכירות מתבהרת אז גם הראיה תשתפר. הכל זה בדרך כלל. לא ניתן להבטיח דבר

14/01/2019 | 23:32 | מאת: לפרופסור צדוק היקר !

אני מדבר על "להעלם" לחלוטין.. אפשרי ?!

בדרכ צלקות בקרנית לא נעלמות אלא מתבהרות

18/01/2019 | 06:50 | מאת: לפרופסור צדוק היקר !

אז אני לא מצליח להבין כי פרופסור קרמר רשם באחד הפוסטים של מישהו שלצלקת מגוף זר יש נטייה לסגת בצפיפות שלה עם השנים..שזה אומר סוג של "להעלם" "לקטון" וכאלה.. אתה טוען אחרת..

מנהל פורום קרנית העין