יעילות השתלת קרנית בעין עצלה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

21/12/2018 | 11:25 | מאת: דניאל

מדובר במבוגר ,כיום יש עיין עצלה +קרטקונוס ,האם ההשקעה בניתוח השתלת קרנית על עין עצלה יעיל כדאי , יכול לשפר את הראייה או שכדאי לנסות אולי עדשות מיוחדות או .....

אם הקרנית שקופה ולא מאוד מעוותת כדאי לנסות עדשת מגע סקלרלית. בהרבה מקרים זו לא עין עצלה אלא עין עם קרטוקונוס מגיל העשרה וחדות ראיה ירודה שניתן לשפרה עם עדשת מגע. אם העיוות גדול מידיי אז בהחלט כדאי לשקול השתלת קרנית מיתוך הבנה שלאחר ההשתלה תזדקק לעדשת מגע על מנת לראות טוב

מנהל פורום קרנית העין