קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרנית העין

15/03/2008 | 18:04 | מאת: אסנת

שלום, אני בת 27 וסובלת מקרטוקונוס כבר 6 שנים, מרכיבה עדשות מגע קשות.יש לי כבר צלקות ועכירות, יש לי רגישות מאוד גבוהה לאור עד כדי כך שאין לי רשיון כי אינני מסוגלת לפתוח את שני עיני בעזרת משקפי שמש. אני מטופלת אצל ד"ר מחלין שהוא רופא מצויין בכרמל אך אני חוששת שמעכב לי את האפשרות לאיכות חיים בכך שכבר פעם שנייה מחליפה עדשות, ולא שם אותי ברשימת המתנה להשתלה.אני מאוד סובלת ביום יום העיניים שלי מתעייפות מאוד מהר ומאדימות... אולי אפשר להמליץ לי על מקום אחר שיוכל לעזור לי בלי אינטרס כלכלי?

כתושבת הצפון את יכולה לגשת לכל בית חולים באזור מגורייך ומומחי הקרנית יסבירו לך ויציעו טיפול מתאים

הצלקות עשויות להיות כחלק מהמחלה או עקה שפשוף הקרנית עי עדשת מגע

17/03/2008 | 17:58 | מאת: בעז

כן בקרטוקונוס יתכן צלקות בקרנית

מנהל פורום קרנית העין