האם נתקלת במקרים בהם צלקות בקרנית נעלמו לחלוטין עם הזמן ?!

דיון מתוך פורום  קרנית העין

02/12/2018 | 18:40 | מאת: נאור

אשמח רק לתשובה של כן או לא כי בדיקות עשיתי וכרגע אחרי 4 חודשים מפגיעת הגוף זר, לא נראה שיש שינוי ממש בצלקת, אולי היא רק דהתה במקצת. חשוב לי לדעת כי התשובות שקיבלתי לא באמת נתנו לי תקווה כלשהי. אז רציתי לדעת אם אתה אישית נתקלת במצבים שאנשים עברו פציעות מגופים זרים ולאחר כמה שנים הצלקות נעלמו לחלוטין ?

תלוי בגודל ועומק הצלקת. צלקות קטנות שיטחיות יכולות להעלם או לפחות להתבהר. צלקות גדולות בדרכ רק מתבהרות

04/12/2018 | 16:33 | מאת: נאור

ואם מדובר בצלקת די קטנה אבל עמוקה מאוד ומרכזית ? וכמובן האם הראייה משתפרת בהתאם להעלמות או להתבהרות של הצלקת ?!

מנהל פורום קרנית העין