יובש קשה שמטריד ומציק מדי יום

דיון מתוך פורום  קרנית העין

19/05/2018 | 08:27 | מאת: דוריאן

אחרי אדנו וטיפול בסטרואידים. שמה מזה שנה טיפות לל.ת.ע. כרגע נוצר מצב של יובש חמור. האם זה מהאדנו והטיפות לאדנו? או מטיפות להורדת הלחץ? באם הסתיים שלב האדנו וכנראה אעבור slt ולא אשים טיפות האם כש_ 2 העניינים האלו ירדו מן הפרק גם היובש יחלוף והעין תחזור לקדמותה?

יובש יכול להיות עקב גיל ועקב שימוש בטיפות עיניים לאורך זמן כמו בגלאוקומה. יתכן וכאשר תוריד כמות הטיפות עם חומרים משמרים אותם אתה מסליף על העין יחול גם שיפור מסויים בתהליך הדלקתי על פני שטח העין וביובש.

מנהל פורום קרנית העין