שאלה לדר תודה.

דיון מתוך פורום  קרנית העין

21/12/2017 | 22:31 | מאת: שואל

שלום, ענית לי שיתכן כי אי סדירות פני שטח הקרנית יכול לגרום לכובד בעפעף. שאלתי היא האם אפשר לעשות עם זה משהו? אם נגיד העכירויות sei שאחרי הדלקת גורמות לזה אז אפשר לטפל בהן אני פשוט כבר אחרי חצי שנה מאז הדלקת, בלי סטרואידיות ארבעה חודשים, הראייה שלי כמעט 6/6 והדבר היחיד שמפריע לי זה הכובד בעפעף, אני מיואש כבר מזה...

יש להפוך עפעפיים ולברר האם יש צלקת על פני שטח העפעף העליון בחלקו הפנימי. יתכן ונוצר יובש וזה משרה תחושת כבדות

מנהל פורום קרנית העין