בעיה בעין- אדמומיות מוזרה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

12/11/2017 | 23:21 | מאת: סתיו

לפני כחצי שעה התחילו כאבים מציקים בעין, כמו שמרגישים כשהיא מתחילה להתנפח. הסתכלתי במראה וראיתי את מה שמצורף. זה לא אדמומיות רגילה זה נראה כמו חלק מהעין התחיל ממש להתנפח ולהאדים. זה קצת מלחיץ, מה זה יכול להיות? לא היו גירודים לפני, אלא רק כשזה התחיל להציק,גירדתי קצת. אם זה עוזר, זה קרה בדיוק דקה אחרי שליטפתי את הכלבה שלי (אולי זה קשור). תודה רבה

12/11/2017 | 23:28 | מאת: סתיו

האדמומיות נראית בקפל הסמילונרי שנמצא ליד הקרנוקול (אבל לא על הקרנוקול עצמו).

לצערי אני לא רואה את התמונות

מנהל פורום קרנית העין