שאלה בנוגע לקרנית תודה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

28/10/2017 | 15:18 | מאת: אביתר

שלום, האם רופאי עיניים יכולים להבדיל בין צלקת בקרנית לבין עכירויות (sei) בקרנית? יש לי את העכירויות הנל לאחר אדנו וירוס והרופאים משום מה אומרים לי שזה צלקות בקרנית ואז שאני שואל אותם אם זה צלקות או עכירויות הם עונים עכירויות. מה שמביא אותי לשאלה לעיל? האם בבדיקת slit lamp אפשר לדעת בבירור האם זו עכירות או צלקת?

ברוב המקרים ניתן להבדיל בין צלקת לבין עכירות עם תהליך דלקתי פעיל. בכל מקרה כדאי לנסות טיפות סטרואידים תוך ניטור לחץ ועדשה

מנהל פורום קרנית העין