דלקת בקרנית אחרי דלקת הלחמית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

07/06/2017 | 13:48 | מאת: דור

כפי שכתוב בכותרת יש לי כרגע דלקת בקרנית. רק בעין שמאל. הרופאה רשמה לי סטירואידים ואנטיביוטיקה. הבנתי שטיפול זה הוא לא פשוט וקיימות תופעות לוואי. שאלתי היא האם במקרה שלי שמדובר בטשטוש ראייה רק בעין אחת שלא מאוד מפריע לי - אני חייב ליטול את הטיפול? כלומר האם ללא הטיפול הדלקת תתעצם ותפגע לי יותר בקרנית? במידה והתופעה לא מציקה לי אני יכול לחזור אל הרופאת עיניים ולומר לה את זה? או שאין טעם וחייב טיפול

כדאי לטפל אך שים לב לתופעות לוואי של שימוש ממושך בסטרואידים. ראה מאמר שלי באתר שלי davidzadok.co.il

מנהל פורום קרנית העין