השתלת קרנית קרטקונוס

דיון מתוך פורום  קרנית העין

03/06/2017 | 11:20 | מאת: ליז

שלום. לפני שבועיים עשיתי השתלה עקב קרטקונוס והרופא אמר שיש לי קפלים בקרנית. רציתי לדעת מה זה אומר והאם זה עובר לבד או שכדאי לעשות משהו?

03/06/2017 | 12:32 | מאת: ליז

שכחתי לציין שנאמר לי שיש לי גם מדרגה.. אשמח גם לשמוע גם על זה

ההחלמה לאחר השתל קרנית לקרטוקונוס היא ארוכה. אם עשו השתלת קרנית בעובי חלקי והשאירו את השכבה הפנימית של הקרנית שלך אז יש לוודא שאכן היא צמודה לשתל הקרנית מהתורם. אם השתילו קרנית בעובי מלא או בעובי חברי אז בהחלט תתכן בצקת בקרנית ויקח מספר שבועות להעלמות הבצקת. לגבי המדרגה הכוונה ששתל הקרנית בולט מעל מישור הקרנית שלך. לעיתים קרובות עם הזמן המדרגה נעלמת בתהליך הריפוי.

מנהל פורום קרנית העין