שאלה לגבי טיפול הקרנית זלצמן נודול

דיון מתוך פורום  קרנית העין

25/05/2017 | 03:51 | מאת: מישהי

שלום, יש לי בעיה בשתי הקרניות בעיניים שגדלים כלי דם ואובחנתי בזה. בדקתי באינטרנט ויש טיפול חדש בארה"ב לגבי עדשה זמנית שנכנסת לעין ו לאחר כמה ימים כשמוציאים אז גם השכבה הזו יוצאת. קוראים להם prokera. האם זה מומלץ לשימוש? לא ראיתי אזכור לכך בשום אתר ישראלי תודה

פרוקרה זו ממברנה אמניוטית - קרום שליה המחובר לסוג של טבעת ומשמש כעדשת מגע לטיפול בהפרעות שונות של ריפוי אפיתל הקרנית. השאלה היא מדוע צומחים כלי דם על הקרנית שלך, מאחר והטיפול צריך להיות מכוון לסיבה למחלה

מנהל פורום קרנית העין