עין מציקה..............

דיון מתוך פורום  קרנית העין

05/05/2017 | 15:05 | מאת: דפנה

עקב גירוי שמגבונים לעיניים עם חומצה הילורואית נוצר י גירויים קשים בעיניים. לאחר מספר ימים זה נרגע ואז התחלתי לשים טיפות סיסטיין מס פעמים שגרמו לי לצריבות חזקות. מאז בעין אחד יש לי אי נוחות שמתבטאת כשאני ופוערת עיניים הרגשה של משהו מפריע או יובש חזק או מין דבק, עייפות בעין ולפעמים חול. רופאת עיניים אמרה שאין דלקת. מה זה יכול להיוצ? למה טיפות עיניים שרפו לי והחמירו את המצב? לא יודעת מה לעשות מעבר לשטיפת העיניים במי ברז מספר פעמים ביום. לא יודעת איזה טיפות עיניים לנסות. בתודה על העזרה

קשה לענות ללא בדיקה מאחר והתלונות מאוד כלליות. תנסי לתקופה קצרה טיפות סטרואידים אולי יקל עליך

מנהל פורום קרנית העין