שטפי דם חוזרים בעין ימין

דיון מתוך פורום  קרנית העין

02/04/2017 | 17:45 | מאת: יוסף

שלום, לבת שלי (בת 13.5) יש שטפי דם חוזרים ונשנים בעין ימין. הדם נספג לאחר כמה ימים. בתקופה האחרונה השכיחות של התופעה גדלה. הילדה בריאה בדרך כלל אך אלרגית לגלוטן (צליאק). אשמח לדעת האם יש מה לעשות בנידון. לפני כשנה היינו אצל רופא עיניים שטען שהמיקוד בעין בעייתי והיא צריכה סוג של עבודה על המיקוד אך לא התקדמנו עם זה תודה רבה

אין קשר בין בעיית המיקוד (ככל שיש כזו) לבין שטפי הדם. בדרכ שטפי דם תת לחמיתיים הם באנשים מבוגרים יותר. אני מציע לבדוק מערכת קרישה, ספירת דם ולוודא שהילדה לא גורמת לזה עי שיפשוף עיניים אגרסיבי

מנהל פורום קרנית העין