טיפול תרופתי לאחר שריטה בעין

דיון מתוך פורום  קרנית העין

05/02/2017 | 21:00 | מאת: א

שלום רב, לפני יומיים וחצי התחיל לי כאב בעין וטשטוש ראיה. בפניה למיון נראתה שריטה בקרנית והתחלתי טיפול אנטיביוטי (ויגהמוקס ו-טוברקס) למניעת דלקת. היום בבדיקת רופא לא נראתה השריטה ואמרו לי להפסיק טיפול. אני תוהה אם לא עדיף לסיים טיפול ליתר בטחון ואשמח לחוות דעת.

05/02/2017 | 21:03 | מאת: א

(המשך) שכחתי לציין שהכאב פסק והטשטוש השתפר אך לא לחלוטין. ביום הפציעה היתה ״הילה״ מסביב למקורות אור. היום כבר לא היתה התופעה הזאת אך איכות הראיה אינה כקודם. תודה רבה

האם נאמר לך מה הסיבה לשריטה בקרנית ? חבלה ? מחלה בקרנית? כדאי להמשיך משחה כגון משחת תחליפי דמעות לעוד כשבועיים פעם ביום לפני השינה וזאת על מנת להוריד את סיכויי חזרת השריטה

05/02/2017 | 21:13 | מאת: א

תודה רבה רבה על המענה המהיר! הסברה של הרופה היא שהשריטה נגרמה עקב שימוש בעדשות. המשחה שקיבלתי לפני השינה הינה Torbex 3.5g. היום נאמר לי להפסיק להשתמש. האם להמשיך? בנוסף לקחתי טיפות ויגהמוקס כל שעתיים. אשמח לדעתך על כל תרופה תודה !!

אנו חושב שכדאי להמשיך את המשחה לשבועיים מהשריטה על מנת למנוע חזרה של השריטה . לא צריך טיפות

08/06/2017 | 23:50 | מאת: פיני

מה פיתרון לשריטה בקרנית? האם שימוש בטיפות ויגמוקס מותר לטווח ארוך לשימוש ? מה הסיבה לשריטה בקרנית ?

מנהל פורום קרנית העין