posterior embryotoxon

דיון מתוך פורום  קרנית העין

28/01/2017 | 07:51 | מאת: משה

שלום אני סובל מקרטוקונוס ובעקבות בדיקה אצל רופא קרנית התגלה הממצא posterior embryotoxon. בעקבות החמרה חזרתי לרופא קרנית אחר ובקשתי שיבדוק לי גם את הלחץ התוך עיני בעקבות ההמלצה של הרופא הראשון שזה יכול לגרום ללחץ תוך עיני. הרופא צחק בלי לבדוק ואמר שזה שום דבר ולא להתייחס לזה ? 1.לאיזה רופא להקשיב והאם שיבדקו לי כל פעם לחץ תוך עיני ? אני נבדק פעם שנה אצל רופא ואני מעל גיל 40.האם באמת זה שום דבר ? 2.לאחר שהתעקשתי איתו ,בדק לי ע"י כך שמזיזים את העין ימינה ושמאלה ולחיצה על העפעף שהוא סגור ? ואף רשם לחץ של 13 ? האם זו שיטה לבדיקת לחץ ? תודה רבה על תשובתך

מעבר לגיל 40 יש לבדוק לחץ מידיי שנה לחץ בודקים בטונומטר ולא עם האצבע

מנהל פורום קרנית העין