הרפס באיבר המין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

15/08/2007 | 21:03 | מאת: ציפי ל.

האם להרפס באיבר המין או לטיפול ישנן תופעות לוואי כמו כאבי רגליים נוראיים וקושי ללכת? האם אני מדבקת גם כאשר אני לא בהתקף הוירוס? האם זה מחייב שאני אקבל את התופעות באופן תקופתי? תודה המודאגת.

הרפס יכול לגרום בזמן התקף לכאבי רגליים. התפרצויות של הרפס שכיחות יותר בזן 2 מאשר בזן 1. ההדבקה קורית בעיקר בזמן שיש נגעים אבל תיתכן הדבקה גם ללא נגעים בסיכוי נמוך יותר. החדשות הטובות: ככל שמתרחקים בזמן מההדבקה מספר ההתקפים יורד.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין