נוזל שקוף מהפין אחרי השתנה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

07/08/2007 | 23:26 | מאת: א

שלום רב אני בן 30 ויש לי בעיה שחזרה על עצמה ב10 שנים האחרונות כ- 4 פעמים: בסיום מתן שתן,מופרש נוזל שקוף-לבן מהפין. יש לציין כי אין לי צריבה בעת מתן השתן ,ויש תכיפות במתן שתן. שאלותי- 1) האם זו מחלת מין? אם כן איזו, האם זה מידבק בעת קיום יחסי מין ומה הטיפול הנדרש? 2)האם התופעה עלולה לגרום לבעיות בפוריות (יש לציין כי אני ואשתי מנסים להכנס להריון כבר יותר משנה, ללא הצלחה)? אשמח לתשובה בהקדם!!!! תודה

הפרשה שקופה מאבר המין זה נוזל שמופרש מבלוטות המין. אם ההפרשה שקופה זה לא מחלת מין והיא ביטוי של הפרשה נורמלית של בלוטות אלה.

26/07/2010 | 05:58 | מאת: אנונימי

גם לי זה קורה אחרי אוננות גם אני חששתי זה לא כלמידיה אני חושה אבל אם הנוזל מוגלתי את נדבקת במחלה זו.... (בן 17)

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין