מחלת מין-אוראופלזמה פרבום

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

28/11/2020 | 18:02 | מאת: אנונימית

היי, לפני 5 שנים בערך ביצעתי בדיקה ל STD ויצאתי חיובית לחיידק האוראופלזמה *פרבום*. קיבלתי סוגי אנטיביוטיקה שונים מרופאת נשים אך אף סוג לא עזר. כעבור 5 שנים(היום) עשיתי בדיקת STD נוספת ויצאתי שלילית לכלל הבדיקות- נקייה ממחלות מין כולל הפרבום. שכבתי באופן לא מוגן עם גבר שמסתבר שיש לו כלמידיה, מיד לקחתי טיפול (אזיתרומיצין), עשיתי בדיקת STD לאחר הטיפול ויצאתי שלילית לכלמידיה אך חיובית לאוראופלזמה פרבום. מניסיון העבר האנטיביוטיקה לא בהכרח יעילה לאוראופלזמה פרבום. האם כדאי בכל זאת לנסות? האם זה חריג שדוקסילין לא מחסל את הפרבום? אני יודעת כי החיידק לא מזיק אך בכל זאת רוצה להיפטר מימנו.

לאחרונה נתקלנו בלא מעט עמידויות של החיידק הזה. כדאי לבדוק את העמידות כדי לטפל נכון.כמובן רק אם את סובלת. אצלנו 04359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין