חיכוך איברים ומחלות מין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

26/10/2020 | 16:01 | מאת: ע

האם ניתן להידבק בחיכוך באיידס או באיידס במין אוראלי?כי למרות שהחיכוך חיצוני האיברים נוגעים בדגדגן והפין חשוף וגם איבר האישה.קצת לא מבינה איך לא נדבקים ככה?ובאילו מחלות כן נדבקים מים אוראלי או ביחסים ללא חדירה אלא עינוג דרך הדגדגן והחלק החיצוני של האיבר.ושאלה אחרונה האם אפשר להיכנס ככה להיריון?הגמירה הייתה בחוץ אבל חלק קטן נזל לכיוון האיבר הנשי ואז ניגבתי.תודה

27/10/2020 | 04:12 | מאת: ע

שואלת לגבי החיכוך כי יש נוזלים שיוצאים החוצה שמתחכחים גם מצד האישה וגם מצד הגבר.וגם במין אוראלי נניח והגבר פולט את הזרע מחוץ ולא בפה של האישה האם זה סכנה?

אם יש מין אורלי זה מין לכל דבר. ניתן להידבק במחלות מין כגון זיבה, עגבת, כלמידיה וכדומה אם המין האוראלי לא מוגן

ככה לא נדבקים באיידס אם לא היה נוזל זרע בנרתיק או בצוואר הרחם סיכוי אפסי להריון

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין