צריבות בנרתיק שלא עוברות

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

20/10/2020 | 11:13 | מאת: צריבות בנרתיק

שלום עשיתי בדיקות שתן לשלילת מחלות מין. הכל יצא שלילי חוץ מזה. מזה אומר? ‏MYC.HOMINIS URIN-PCR תוצאה ‏detected moderate ‏UREA.PARVUM URIN-PCR תוצאה ‏detected moderate בנוסף היה כתוב הערות לבדיקות UREA.PARVUM URIN-PCR נשאות בבריאים נפוצה להתיעץ עם זיהומאי קיבלתי עכשיו מקרודנטין לשבוע ימים כי נמצא חיידק e.coli. בלי קשר סובלת חצי שנה שלמה מצריבות בנרתיק. טופלתי בדוקסלין ,זידובל ג׳ל משחה דרמה קומביין ושום דבר לא עוזר לי לצריבות. בבדיקות תמיד מראה שהחיידקים נעלמו אבל הצריבה עוד קיימת ולא עוברת יש כאבים באגן הולכים ושבים. *מציינת שהצריבות הם לא בפיפי בכלל* בדיקת פאפ יצאה תקינה, שאר מחלות המעוברות במין יצאו שלילי. למה הצריבות לא מפסיקות? ומתחזקות שיש ווסת.

את חייבת להיבדק במרפאת STD אצלנן זה 048359614

20/10/2020 | 15:33 | מאת: בהמשך לתגובתך..

תודה רבה חייגתי ולא ענו. אתקש מחר לקבוע. איזה בדיקות לבקש בטלפון?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין