האם רמה של 0 זיהום ו0 תסמינים מספיקה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

20/05/2020 | 17:28 | מאת: ללללל

לפני שבוע אובחנתי עם רמת לויקוציטים גבוה מאוד בשתן (מקסימום) והיה לי הפרשות לבנות וכאב בשתן. עשו לי בדיקות מקיפות ויצא שיש לי זיבה- קיבלתי טיפול רוצפין 1 גרם ואזניל 1 גרם לאחר שבוע . חלפו כול התסמינים לחלוטין ורמת הלויקוציטים בבדיקת שתן רגילה ירדה ל0 הרופא אמר שזה מספיק בשביל להכריז על ״ריפוי״ - ואין צורך בבדיקת מטוש נוספת מאחר ועברו כול התסמינים ואין זיהום בשתן האם אתה מסכים עם הרופא? אני יכול להיות רגוע

בגדול הוא צודק. אנחנו נוהגים במרפאה שלו לחזור על PCR בשתן לזיבה כדי להבטיח שהפכת להיות שלילי

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין