עגבת בכפות ידיים והדבקה לפי הטבעת

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

30/12/2019 | 16:40 | מאת: יוסי

השאלה נגררת לצערי כי אני מקבל מענה תמיד על הפסקה הראשונה אשאל שוב במידה ויש למישהי עגבת (כיב) או עגבת שניונית (פריחה) בכפות הידיים ואז דוחפת לגבר את האצבעות לפי הטבעת לזמן ממושך מה סיכוי אם בכלל להידבק בעגבת? והאם בכלל זה קיים הרבה שעגבת מופיעה(כיב) או (פריחה) בכף היד.?

כיב זה השלב הראשוני והוא הכי מדבק פריחה זה השלב השניוני שהוא הרבה פחות מדבק והפריחה היא בעיקר בגוף. לכן הסיכוי מועט להדבקה. הכי פשוט ליתר ביטחון זה להיבדק 6 שבועות לאחר המגע

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין