הדבקה במחלת מין כתוצאה מקריעת קונדום

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

11/10/2019 | 22:54 | מאת: חרד מאוד

לפני כחודש קיימתי יחסי מין אנאלים עם בחורה בקבוצת סיכון למחלות מין. במהלך האקט נקרע הקונדום, שמעתי ומהר הוצאתי את האיבר. אני בתהליך בירור לגבי כלל המחלות, לאחר כשבועיים חשתי נפיחות וכאב בבלוטות הלימפה המפשעתיות, צריבה פנימית בפין במתן שתן וגם ללא ולאחרונה הפרשה מוגברת מפתח השופכה. הלכת אל רופא המשפחה שלי והוא שלח אותי לבדיקת שתן STD ובהמשך השבוע לאחר החג לבדיקות דם. בנתיים קיבלתי את הטיפול הבא: שם התרופה: AZITHROMYCIN TAB 250MG שם מסחרי: ZETO 250MG TAB,AZITHROMYCIN INOV. CAP 250MG 6,AZENIL 250MG CAP בלעתי 4 כדורים במכה וזהו. CEFATRIAXONE SODIUM 1GM INJ שם מסחרי: CEFTRIAXONE -TEVA 1GM AMP,KEFTRIAXONE I.V/I.M 1GM AMP,ROCEPHIN 1GM IV AMP,TRIAX 1GM AMP,CEFTRIAXONE-VIT VIA 1G 10,PAN-CEFTRIAXONE 1GM AMP,CEFTRIAXONE-FRES קיבלתי זריקה x 0.25 שם התרופה: LIDOCAINE HCL INJ 1% 10ML שם מסחרי: LIDOCAINE 1%10ML 29/M HAM. AMP,LIDOCAINA 1% 29/M AMP 10MLX100,LIDOCAINE BRAUN 1% AMP 1%10ML,ESRACAIN 1% 10ML AMP זריקה x 0.1 לאחר כ 38 שעות אני עדיין חש בתסמינים שאיתם הגעתי אל הרופא. לאחר כמה זמן טיפול חד פעמי כזה אמור להשפיע ? האם הוא אמור לכסות זיבה וכלמידיה? אני ממש בחרדה שיש לי חיידק עמיד. ללא קשר אל רופא המשפחה ביצעתי בדיקת קומבו במעבדה פרטית בתל אביב לאחר 20 ימים ו13 שעות שיצאה שלילית. אני בחרדה עצומה.

13/10/2019 | 07:05 | מאת: חרד

כרגע כבר מעל שלושה ימים וכול הסימפטומים שכוללים כאבים באשכים, בלוטות לימפה נפוחות וכואבות, הפרשות מאיבר המין וזריבה חזקה באיבר חזרו. בנוסף מתחילה הרגשה של צריבה בעיניים.

14/10/2019 | 01:02 | מאת: חרד מאוד

כבר יותר מארבעה ימים מאז הטיפול והמצב רק מחמיר, כול הסימפטומים ישנם ויותר. האם אתם זמינים לבדיקות הטיפול גם לאנשים מהמרכז בחול המועד בשעות הבוקר?

כן. 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין