מחלת מין זיבה -----------

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

04/10/2019 | 10:08 | מאת: ----

עקב הפרשות בפין נישלחתי ע"י הרופא לבצע בדיקות במיון עור במין .נלקח בירור std.הרופא במיון ציין שיש לי מחלת מין והזריקו לי rocephin 500 mg +לשתות azenil פומי 2גרם פעם אחת .לאחר מספר ימים קיבלתי תשובה חיובית לגביי מחלת זיבה .שאלתי האם צריך לצרוך עוד טיפול ?מציין שאין לי הפרשות מהפין .האם יש צורך לעשות בדיקה חוזרת .ומתאי אפשר לחזור לקיים יחסים רגילים ולהתנשק?

לא צריך לקבל עוד טיפול. טופלת. כדאי לחזור על הבדיקה לאחר כחודש

06/10/2019 | 16:36 | מאת: -----

ד"ר תודה לתגובה .רשמתה שצריך לעבור בדיקה חוזרת בעוד חודש מאז הבדיקה שקיבלתי תשובה חיובית לגביי מחלת מין זיבה . מזכיר טופלתי בזריקה וכדורים . השאלה אם אני יכול לחזור לקיים יחסים או להתנזר עד תוצאות הבדיקה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין