אזיתרומיצין לטיפול בעגבת

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

22/08/2019 | 15:26 | מאת: רון

לפני כחודשיים נדבקתי בזיבה ובגלל שאני כביכול רגיש לפנצילין, נבחרה לי אופציית הטיפול של גנטמיצין בשילוב עם 2 גרם אזיתרומיצין. הטיפול עבד וכרגע אני נקי מזיבה. יש לי שתי שאלות: 1)קראתי שאזניל יעיל בטיפול בעגבת במינון של 2 גרם ושבחלק מהמקומות בעולם עגבת פיתחה עמידות לאנטיביוטיקה זו, רציתי לדעת מה המצב בישראל. 2) האם בדיקת דם לעגבת שעשיתי אחרי שישה שבועות מהמגע ויצאה שלילית( נוגדנים ספציפיים) היא אמינה?

אתה משתמש גם במילה זיבה וגם בעגבת באיזה מחלה מטפלים בך?

02/09/2019 | 21:59 | מאת: רון

טיפלו בזיבה שהייתה לי עם אזיתרומיצין 2 גרם וגנטמיצין קראתי שזכו 2 גרם יכול לרפא גם עגבת. עשיתי בדיקת עגבת אחרי שישה שבועות מהמגע והיא יצאה שלילית. ליתר בטחון רציתי לדעת אם הזטו מכסה גם את העגבת כי קראתי בכמה מקומות באינטרנט שכן, ושזה תלוי במקום הגיאוגרפי בו משתמשים באנטיביוטיקה זו.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין