מחלת מין המלצות אזהרות

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

20/07/2019 | 22:46 | מאת: שרון

אני בחורה לסבית. עומדת לקיים יחסים בפעם הראשונה. העניין הוא שאני עם מחלה SPINA BIFIDA נצרכת לפעמים באנטיביוטיקות השאלה איך אני יכלה להזהר ביחסים..? מה מותר, מה אסור ועם מי שזה אסור? (חולי איידס? איך אני אמורה לדעת את זה מבי לפגוע?)

לא ברור לגבי ספינה ביפידה. היא לא מחלה בעייתית. אמצעי התגוננות הן כמובן קונדום מגונן במין אורלי .

21/07/2019 | 12:16 | מאת: שרון

פרופסור, אני מתכוונת זהירות(איך להזהר) במהלך קיום יחסים: בשביל לא להדבק במשו ובכלל.. אצל נשים(עם נשים) לא נדברים כ"כ מהר, זה נכון? לגבי הSP אני לוקחת אנטיביוטיקות ממשוכות בגלל זיהומים בעצמות. בגלל זה אני פוחדת לקבל מחלה כזו או אחרת..

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין