הרפס גניטלי בהריון דחוף.

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

25/04/2019 | 03:31 | מאת: איילה

היי, לאחר קריאה באינטרנט החלטתי לקבוע תור לרופא עור אבל אשמח להתייעץ גם כאן. אני בהריון בשבוע 32, כבר מלפני חודשיים התחיל לי גרד קל בישבן על פלח שמאל והופיעו שם 2 עיגולים שטוחים שעל פניו נראו הפצעים שיעברו ולכן לא ייחסתי להם חשיבות. לאחר קריאה כאן התחלתי להילחץ. הפצעים לא עברו והם אפילו התפרסו לשטח נרחב יותר אבל אך ורק על הפלח עצמו ולא לעבר איברי המין. האם במצב שזה מופיע רק בישבן אאלץ לעבור לידה בניתוח קיסרי ?? או שיכול להיות שיש גם נגעים במקומות אחרים ?

קודם כל צריך להוכיח שמדובר בהרפס בבדיקות ואז להחליט מה לעשות

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין