אשמח לשמוע את דעתך על תוצאות הבדיקה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

12/04/2019 | 00:52 | מאת: אנונימי

שלום רב, לאחרונה אני סובל מכאב באשך הימני (מעין רגישות והרגשת כאב בא והולך). בעקבות כך הלכתי לבדיקות דם, שתן ובידקת שתן תרבית. כמו כן אוךטראסאונד של האשך - הכל יצא תקין נשלחתי כם לבדיקת PCR של זרע ויצר הרוב תקין אבל עם ערכים גבוהים של הדברים הבאים: Enterococcus 10^3,9 Pseudomonas aeruginosa / Ralstonia . / Brukholderia 10^3,3 מה זה אומר לדעתך ? יש לציין שהתופעה התחילה לאחר שהיה לי מפגש בו הייתי עם בחורה , ולא היתה חדירה כלל אבל היה ממש קצת מין אוראלי בו היא מצצה לי טיפה אבל לא המשכנו יות רממספר שניות. האם יש סיכוי שנדבקתי באיידס ? או במחלות אחרות ?

החיידקים הללו הם לא מחלת מין. וזה לא מבשר על דלקת אצלך. ממליץ להגיע אלינו לבדיקה אם זה ממשיך 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין