אוראופרביום האם זו מחלת מין או לא

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

09/12/2018 | 16:24 | מאת: משה

שלום רב ראיתי שמישהו שאל שאלה על אוראופרביום בגרון שתתכן הדבקות במין אורלי והתשובה שנתת לו שבגרון זו לא מחלת מין ואברי המין זה כן מחלת מין ? כי הרי זה יכול לגרום לתסמינים של דלקת השופכה ודלקת ביותרת האשך ולהפרשות לבנות בדיוק כמו התסמינים של כלמדיה וגונוראה כמטבן גם כאבים באשכיים האם אוראופרביום היא מחלת מין או לא ...? האם בהדבקה במין אורלי מתי שמצתננים ויש כאבי גרון ונזלת זה יכול חגרום לדלקת ראות . ? אשמח לתשובות מפורטות

אוריאופרוום היא לא מחלת מין כמו כלמידיה וזובה. זה נכון שלעיתים נדירות היא גורמת לצריבה במתן שתן או הפרשה קלה אך רוב הפעמים זה לא עושה מחלה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין