צריבה במתן שתן וכאבים באגן אצל גבר

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

24/11/2018 | 08:06 | מאת: Momo

שלום, אני בן 30, לאחק שנכנסתי למערכת יחסים חדשה עם אישה תוך זמן קצר החלו לי צריבות במתן שתן. קיימנו מין וגינאלי מוגן ואורלי לא מוגן. כל בדיקות ה panel std שבצעתי היו תקינות לחלוטין. כמו כן גם לא נמצאו ליקוציטים בשתן וחזרתי על הבדיקות מספר פעמים. האים יכול להיות שיש מחלות שהן לא מחלות מין שעלולות לעבור לאיבר המין? לדעתו של האורולוג יש לי דלקת בערמונית. שעלולה להיות בעקבות זיהום חיידקי ולכן אין ממצאים בבדיקות השתן. האים קיימת אפשרות לעבור בארץ בדיקות למחלות מין על ידי בדיקת נוגדנים לגנוריה כלמידיה וכו' או בדיקה אחרות שיכולות לאתר את הגורם המזהם? במידה וזאת הערמונית

בדיקת שתן לSTD לא רגישה ב 100 אחוז. כדאי לקחת גם בדיקת שופכה וזרע. אצלנו 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין