הפרשה מוגלתית מפי הטבעת

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

13/11/2018 | 11:48 | מאת: גיל

שלום יש לי הפרשות מוגלתיות מפי הטבעת. זה התחיל בפיסורה שלבינתיים החלימה עשיתי השבוע ב.דם רכילה במסגרת בדיקות שהרופא שלח אותי התוצאות יצאו בסדר אם היה לי זיבה היו רואים בבדיקות בדם. יש לציין שלא אמרתי כלום לרופא

נא לבוא להיבדק בהקדם. זה יכול להיות זיבה או כלמידיה. לא עושים בדיקות אלה מהרקטום בקופת חולים. אצלנו זה 048359614

14/11/2018 | 14:27 | מאת: גיל

לא ציינתי שכירורג ראה אותי. איבחן פיסורה ולגבי ההפרשות אצץמר לי לעשות קולונוסקופיה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין