כיני ערווה לגבר - האם עבר?

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

24/10/2018 | 02:56 | מאת: אורן

שלום דוקטור, לפני חצי שנה טיפלתי בכיני ערווה עם פרמטרין , גירודים המשיכו לרופא עור המליץ לשם הדרין. הגירודים עדיין היו לאחר מכן במידה פחותה בעיקר ברגליים, אך מהסתכלות יומיומית לא גיליתי שום כינים - ומקודם כן. לפני חודש מבדיקה שגרתית גיליתי כינה , השתמשתי שוב בהדרין על פי המלצת רופא ולא עזר, קיבלתי מרשם לדואוסקביל והשתמשתי במשך 4 ימים, יומיים ראשונים הגירודים הפסיקו ב95% , אך ביום השלישי והרביעי הם חזרו. אני עדיין עם גירודים - בעיקר ברגליים מאחורי הברך. אך ללא ממצאים מהסתכלות יומיומית. מה ניתן לעשות? איך לדעת מה המצב שלי בוודאות?

הגרד יכול להיות קיים שבועות לאחר הטיפול. ממליץ על טיפול נגד גרד כגון אהיסטון או פניסטיל. העיקר שנעלמו הכינים

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין