תוך כמה זמן יש תוצאות לבדיקת איידס מהירה ?

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

09/08/2018 | 22:33 | מאת: אלמוני

עשיתי בדיקת איידס מהירה בקופ"ח כללית לאחר כמה זמן מיום הבדיקה יש תוצאות ?

10/08/2018 | 17:54 | מאת: א

בקופ''ח כללית מתבצעת בדיקת קומבו, התשובה בד''כ מתקבלת לאחר 3 ימי עסקים וניתנת לצפייה רק דרך רופא בלבד, כלומר אי אפשר לצפות בתוצאות באתר.

כל קופת חולים והכללים שלה. 3 ימים לבדיקה שגרתית זה סביר. אם מדובר על חשיפה בסיכון גבוהה צריך לבצע בדיקה דחופה ותוך שעתיים יש תשובה

15/10/2019 | 20:08 | מאת: מורו

ד״ר התשובה שלך לא נכונה ולא מדוייקת!! ״אם מדובר על חשיפה בסיכון גבוה צריך לבצע בדיקה דחופה ותוך שעתיים יש תשובה״. אתה מתכוון כנראה לבדיקה המהירה שהיא אמינה לגבי מגע מיני לפני 3 חודשים ומעלה ונותנת תשובה תוך רבע שעה! לא מבצעים אותה לגבי מגע שהיה לפני פחות מ- 3 חודשים. בשביל מגע חדש יחסית יש את בדיקת הקומבו שמבוצעת בבתי החולים ובקופות החולים והיא נותנת תשובה מהימנה עבור מגע שהיה לפני 4 שבועות אבל צריך לחזור על הבדיקה אחקי 3 חודשים כדי לקבל תשובה סופית.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין