אוראופלזמה פרוום ובדיקת STD

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

06/02/2018 | 08:29 | מאת: דן

פרופ' שלום רב, יצאתי לאחרונה חיובי בבדיקת PCR לאוראופלזמה פרוום בכללית. בבדיקה שעשיתי במרפאת STD בתל אביב, אמרו לי שאם ימצא משהו יווצר עמי קשר טלפוני. לא יצרו קשר. שאלתי היא, האם יכול להיות שהקיט של הבדיקה לא כלל בדיקה לאוראופלזמה? בעיקרון לא זכור לי מקרה שהיה לי מגע מיני לא מוגן עם אותה בת זוג, ולא הייתה בת זוג אחרת לאחר מכן. כמו כן מה היא הצעתך כרגע? בעיקרון אין לי שום סימפטום מהדבר הזה, ועשיתי את הבדיקה כי אני די היפוכונדר, וכל תחילת שנה מבקש מהרופאת משפחה לבצע בדיקות מכל סוג שהגיוני לעשות. תודה מראש על תשובתך.

אוריאופלזמה נבדק בכל מעבדה אך לא מדווח תמיד. אם אין סימפטומים אין צורך בטיפול

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין