נייסריה מנינגיטיס בנרתיק

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

13/12/2017 | 19:52 | מאת: לילי

בת 58 בריאה בדרך כלל .בשבועיים האחרונים היו לי הפרשות צהובות ירוקות דביקות מהנרתיק בלי ריח בלי צריבה או גרוד .בבדיקות STD ומחלות מין התוצאות תקינות, ובמשטח נרתיק יצא חיידקneisseria meningitidis שאלתי היא : 1)האם דרוש טיפול לזה 2)האם זה מצב בעייתי ? יש לציין שבגלל התלונות לפני בדיקת המשטח טופלתי בדלאצין 3 פתילות ,וכרגע התמעטו ההפרשות בצורה משמעותית .המון תודה על העזרה!!!

חיידק זה בדרך כלל לא נמצא באברי המין. הוא יכול להיות בעייתי. הייתי חוזר על הבדיקה לוודא שזאת אומנם האבחנה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין